Euroviisut alkavat tänään, kuuntele kappaleet!

Euroviisut · Stara.fi

Toissa vuonna Suomi sai viimein ensimmäisen voittonsa Euroviisuissa, kun Lordi ihastutti eurooppalaisia kappaleellaan Hard Rock Hallelujah. Viime vuonna menestys ei ollut aivan yhtä hyvä Hanna Pakarisen kilpailukappaleen myötä. Tänään alkaa uuden viisuedustajamme etsintä.

Suomen edustajaa Belgradissa, Serbiassa, järjestettäviin Euroviisuihin haetaan nyt neljällä esikarsinnalla, jossa jokaisessa on ehdolla neljä esitystä. Tänään paikasta Suomen euroviisufinaalissa kisaavat Kari Tapio, Movetron, Crumbland ja Hanna Marsh. Kilpailukappaleet ovat seuraavat:

Hanna Marsh: Broken FlowerMovetron: CupidoCrumbland: PleasureKari Tapio: Valaise yö

Euroviisulähetys alkaa suorana lähetyksenä TV2-kanavalla kello 21.00. Lähetyksen juontavat Mikko ”Peltsi” Peltola ja Jaana Pelkonen. Kilpailukappaleet voi kuunnella tästä!