Amy Winehouse ei hyväksynyt sääliviisumia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen, että poptähti Amy Winehouse ei saanut hakemaansa viisumia Yhdysvaltoihin, eli häntä ei haluttu Yhdysvaltojen maaperälle. Tästä syystä poppari joutui perumaan esiintymisensä sunnuntain Grammy-gaalassa, jonne hänet oli varta vasten kutsuttu.

Kansainvälisen mediakohun saattelemana Yhdysvaltojen Lontoon suunlähetystö suostui lopulta eilen myöntämään Winehouselle viisumin. Poppari ei kuitenkaan suostunut ottamaan sitä enää vastaan, koska hän ei olisi ehtinyt ajoissa paikalle Grammy-gaalaa varten.

Yhdysvaltojen suurlähetystö antoi vielä toissapäivänä toinen toistaan sekavampia selityksiä viisumin eväämiselle, mutta todellista syytä ei tulla lähetystön mukaan koskaan paljastamaan.

Livekeikan sijaan Amy tullaan näkemään Grammy-gaalan suorassa lähetyksessä Lontoosta käsin satelliitin välityksellä. Amy ja hänen menestyslevynsä Back To Black ovat ehdolla peräti kuudessa sarjassa.