Jackass-tähti oli menettää sukukalleutensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jackass-sarjan myötä julkkikseksi ja näyttelijäksi noussut hurjapää Johnny Knoxville on nähty tekemässä toinen toistaan hurjempia temppuja valkokankaalla ja televisiossa. Nyt Knoxville on paljastanut, että hän oli äskettäin menettää sukukalleutensa.

Tapaturma sattui kuitenkin Jackass-hulluttelun sijaan aivan toisissa ympyröissä. Johnny Knoxville nähdään nimittäin pian legendaarisesta hurjapäästä Evel Knievelistä kertovassa tarinassa.

– Olin Oklahomassa kuvaamassa Mat Hoffmanin tribuuttia Evel Knievelille. Se oli todella hauskaa, vaikka luulinkin menettäneeni sukukalleuteni kuvauksissa. En halua kertoa vielä tarkemmin, sillä se nähdään televisiossa 23. helmikuuta, Knoxville kertoi Access Hollywoodille.

– Sanotaan nyt, että minun olisi kannattanut pyytää Travis Pastranaa opettamaan minulle moottoripyörällä ajamista ennen kuin hän opetti minulle kuinka sillä keulitaan. Se oli paha juttu minulle, mutta hyvä katsojille, Johnny Knoxville kertoi naureskellen.

Samalla hän paljasti joutuvansa nyt käyttämään virtsan automaattisesti keräävää pussia vyötäröllään siihen saakka, kunnes hänen virtsarakkonsa paranee. Televisiokamerat olivat seuranneet Jackass-tähteä sairaalaan saakka, joten tulossa on mielenkiintoista materiaalia. Ohjelman mahdollisesta Suomen esityksestä ei ole vielä tietoa.