Poptähti Pink jätti aviomiehensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useita hittejä muutama vuosi sitten työstänyt poptähti Pink, oikealta nimeltään Alicia Moore, on eronnut aviomiehestään Carey Hartista kahden vuoden avioliiton jälkeen.

Poptähti ja motocross-urheilija avioituivat pari vuotta sitten neljän vuoden seurustelun jälkeen. Huhuja heidän erostaan on liikkunut jo muutaman viikon ajan. Pinkin tiedottajan mukaan avioero oli sopuisa ja pariskunta säilyy hyvinä ystävinä, E! Online kertoi.

Stara tapasi Pinkin vuoden 2006 syksyllä, kun poptähti oli vielä umpirakastunut tuoreeseen aviomieheensä. Haastattelussa tähti ylisti miestään muiden muassa ystävälliseksi ja huomaavaiseksi.

– Olen uudestisyntynyt ihminen. Avioliitto on tehnyt minusta hyväntuulisen ja hillityn naisen. Careylla on ollut rauhoittava vaikutus minuun. Hän on minun vastakohtani. Itse olen perusluonteeltani yliaktiivinen ja jopa aggressiivinen ihminen, Pink kertoi Staralle.

– Carey suhtautuu asioihin ja elämään rennosti, hän elää päivän kerrallaan. Carey on ystävällisin ja huomaavaisin tuntemani mies. Meillä on yhdessä hauskaa.

Lue koko haastattelu tästä!