Jessica Alban Oscar-puku sai murskatuomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä yönä Suomen aikaa jaetaan Yhdysvalloissa Oscar-palkinnot 80. kerran. Vuoden tärkeintä iltaa varten paikalle on saapunut jättimäinen kattaus elokuva-alan supertähtiä. Mukana oli luonnollisesti myös Jessica Alba.

Raskaana oleva Jessica saapui Oscar-juhliin yllään violetti iltapuku, joka esitteli hänen kasvanutta vatsaansa maltillisesti. Paljon mediassa viime aikoina ruodittua rintavarustusta peitti samanvärinen sulkaröyhelö. Jessica itse sädehti punaisella matolla, mutta hänen pukunsa sai kriitikoilta murskatuomion.

Ensimmäisten joukossa paikalle miehensä Sealin kanssa saapunut supermalli Heidi Klum oli pukeutunut kauniiseen näyttävään punaiseen iltapukuun. Katsojia kohahdutti myös teinitähti Miley Cyrus, joka poseerasi kuvaajien armeijalle kuin vanha tekijä. Sovitus-elokuvan nuori tähti Saoirse Ronan kertoi Oscar-humun ylittäneen hänen kaikki odotuksensa.

Näyttävässä parrassa paikalle saapunut Eastern Promises -elokuvan tähti Viggo Mortensen oli ottanut yllättäen seuralaisekseen teini-ikäisen siskontyttärensä. Neitokainen kertoi katsoneensa Viggon elokuvia, mutta peittäneensä silmänsä tiukoissa paikoissa.