Maineikas superklubi sulkeutuu tyylillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa sijaitseva maineikas Turnmills-klubi sulkee ovensa maaliskuun loppupuolella. Klubin hautajaisissa tullaan kuulemaan eräitä maailman nimekkäimpien tiskijukka-artistien esityksiä.

21. – 23. maaliskuuta järjestettävät Turnmillsin viimeiset klubi-illat täyttyvät nimittäin juhlakansasta, joka saapuu paikalle kuulemaan konemusiikin supertähtiä. Superklubi suljetaan 23. maaliskuuta, ja tämän jälkeen paikasta remontoidaan tilojen uuden omistan ohjauksessa toimistotiloja.

Esiintymässä nähdään muiden muassa Fatboy Slim, Chemical Brothers, Tall Paul, Judge Jules, Frankie Knuckles, Sister Bliss, Seb Fontaine ja Danny Rampling. Yhteensä kolmen päivän aikana esiintyy yli 40 nimekästä artistia tai tiskijukkaa. Luvassa on siis luultavasti vuoden suurin tapaus konemusiikin rintamalla.