Julkkisbloggaaja Perez Hiltonille oma levymerkki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin julkkisbloggaajiin lukeutuva amerikkalainen Perez Hilton, oikealta nimeltään Mario Lavandeira, halutaan Warner Bros -levy-yhtiön kykyjenetsijäksi. Hänelle on lisäksi tarjottu omaa levymerkkiä talon sisällä.

New York Timesin mukaan neuvottelut ovat vasta alkuvaiheessa, mutta Perezille on tarjottu jopa 100.000 dollarin etukäteispalkkiota ja huimaa 50 prosentin provisiota kiinnittämiensä artistien tuotoista. Hänen PerezHilton.com -blogiaan lukee kuukausittain 2,8 miljoonaa lukijaa, joten uusien artistien markkinointikanava on jo valmiina.

Perezin työllä ei ole juurikaan yhtymäkohtia levy-yhtiöiden oikeiden A&R-ammattilaisten kanssa, eikä kahvilasta bloggaavalla miehellä olisi siihen edes aikaa. Näin ollen kyseessä lieneekin lähinnä markkinointitempaus. Tähän saakka Hiltonin kirjoitukset ovatkin siivittäneet muiden muassa Mikan, Amy Winehousen ja monien muiden artistien levymyyntejä. Warner Bros haluaakin nyt käyttää tämän potentiaalin omien artistiensa markkinoimiseen.