Ruisrockin bändikattaukseen uusia suosikkinimiä

Festarit · Stara.fi

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna, 4.-6.7.2008, perinteiseen tapaan järjestettävä Ruisrock on kiinnittänyt ohjelmistoonsa kaksi kovan luokan kotimaista hittinimeä. Turun Ruissalossa rokkaavat nimittäin tulevana kesänä myös HIM ja Nightwish.

Ulkomaisista tuoreista nimityksistä paljastettiin nyt amerikkalainen Interpol ja brittiyhtye Bullet For My Valentine sekä Suomessakin supersuositut ruotsalaiset Kent ja The Ark. Yhteensä festivaalin ohjelmistoon on nyt kiinnitetty 16 ulkomaista ja yli 20 kotimaista esiintyjää.

Ulkomaisista vieraista tähän mennessä on vahvistettu muiden muassa Flogging Molly, Millencolin, Opeth, The Cult, Porcupine Tree ja The National. Kotimaisista mukana ovat esimerkiksi Apulanta, Disco Ensemble, Hanoi Rocks, Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Poets of the Fall, Scandinavian Music Group ja The 69 Eyes.