Britney Spearsin vatsa pyöristyy silmissä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin ympärillä on viime aikoina pyörinyt kiivaita raskaushuhuja, jotka nainen on kuitenkin ehtinyt jo kiistää. Uusimpien kuvien perusteella poppari näyttää kuitenkin olevan vahvasti pieniin päin.

Britneyn raskaudesta on huhuttu jo viikkoja. Huhut lähtivät liikkeelle tammikuussa, kun Spears nähtiin ostamassa raskaustestejä silloisen poikaystävänsä Adnanin kanssa. Nyt huhut ovat popparin kiistelyistä huolimatta saaneet lisää tuulta alleen, sillä naisen vatsanseutu näyttää viikko viikolta pyöristyvän. Aikaisemmin tällä viikolla Spears nähtiin lisäksi käyvän lääkärin vastaanotolla.

– Kaikki puhuvat Britneyn mahdollisesta raskaudesta. Britney kiistää odottavansa, mutta hänen tapauksessaan, mikä tahansa on mahdollista, Britneyn ystävä kertoo Daily Mail -julkaisun mukaan.

Huhuja popparin raskaudesta on pidetty myös pelkkänä julkisuustemppuna. Eräänä selityksenä naisen pyöristyneelle vatsanseudulle on esitetty hänelle määrätyt mielialalääkkeet.

Aikaisemmin tällä viikolla uutisoitiin myös Spearsin ja hänen paparazzi-poikaystävänsä Adnan Ghalibin erosta. Nyt heidän huhutaan paikkailevan välejään, sillä Ghalib nähtiin eilen vierailevan Spearsin asunnolla. Kuvia pyöristyneestä Spearsista voi nähdä esimerkiksi tästä!