Nightwish palkittiin vuoden yhtyeenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Helsingissä jaetaan vuoden 2007 ansioituneille artisteille ja yhtyeille vuosittaiset Emma-palkinnot. Vuoden miessolistina palkittiin viime vuotiseen tapaan Vesa-Matti Loiri. Laulaja-näyttelijä on parhaillaan Shanghaissa, joten hän kiitti pystistään videon välityksellä.

Vuoden tulokkaana palkittiin Sturm Und Drang, jonka nuoret jäsenet juhlistivat voittoaan backstagella nauttimalla Pätkis-makeisia ja Pepsiä. Yhtye suuntasi suoraan gaalasta keikalle Lahteen. Vuoden yhtyeenä palkittiin Nightwish, joka sai myös vuoden albumin ja vuoden metallialbumin Emmat.

Stara on paikan päällä seuraamassa Emma-tunnelmia, joita päästään pian seuraamaan myös Staran videopodcast-haastatteluiden merkeissä. Staran vieraina ovat esimerkiksi Anna Abreu, Elastinen, Giant Leap, Sunrise Avenue, Irina, Ari Koivunen ja Lauri Tähkä.