XL5 lämmittelee Kelly Clarksonia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Kelly Clarkson on valinnut poikabändi XL5:n lämmittelijäkseen Suomen konsertilleen 13. huhtikuuta. XL5 on tehnyt hiljattain paluun lähes kymmenvuotisen hiljaiselon jälkeen ja yhtye julkaisi äskettäin myös comeback-singlensä Tuulee.

Kelly Clarkson konsertoi huhtikuussa Suomessa ensimmäistä kertaa. Viidessä vuodessa maailmanlaajuiseksi pop-ilmiöksi kasvanut artisti on myynyt jo yli 13 miljoonaa albumia ja hänen tunnetuimpia hittejä ovat muiden muassa Since You Been Gone, Behind These Hazel Eyes, Because of You ja Breakaway.

XL5-yhtyeen Mica, Pete ja Tonza ovat pitkän tauon jälkeen löytäneet luovuuden kultasuonen ja kokonaan uutta materiaalia sisältä albumi julkaistaan 14. toukokuuta. Kiertueelle yhtye suunnistaa albumin julkaisun jälkeen.