Britney Spears sai roolin televisiosarjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsena televisiotähdeksi noussut nykyinen poptähti Britney Spears on palaamassa televisioon. Hänet on nimittäin nyt kiinnitetty How I Met Your Mother -nimiseen komediasarjaan sihteerin rooliin.

Britney Spears nähdään sarjassa tosin vain pienessä cameoroolissa. Poptähden kiinnityksen paljasti sarjassa näyttelevä Neil Patrick Harris, joka kertoi samalla pelkäävänsä, että Britney osoittautuukin lopulta aivan tavalliseksi ihmiseksi. Hänen mukaansa katsojat tulevat yllättymään Spearsin roolityöstä.

– Olin yllättynyt, että Spears oli halukas näyttelemään. Hän ei ole näytellyt hetkeen. Hän esittää sihteeriä. Siitä tulee jotain aivan erilaista kuin mihin olemme tottuneet Britneyn suhteen, ja mehän olemme nähneet Britneyä paljon viime aikoina, Harris kertoi WENN uutistoimiston mukaan.