Britney Spearsille kettuillaan South Parkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears vaikuttaa saaneen elämänsä taas hiukan paremmin raiteilleen, sillä hänet nähdään pian vierailemassa esimerkiksi televisiosarjassa How I Met Your Mother. Sen lisäksi hänet nähdään pian myös vähemmän mairittelevassa roolissa South Park -animaatiossa.

Lukuisille supertähdille kuittailevan South Parkin pilailun kohteeksi ovat aiemmin joutuneet muiden muassa Tom Cruise ja Marilyn Manson. Nyt vuorossa on siis Britney Spears, jonka piirroshahmon kerrotaan joutuvan sarjassa Pohjoisnavalle Stanin ja Kylen mukana.

Ohjelman ennakkomainoksen mukaan pojat tapaavat julkisuutta pakoon yrittävän Spearsin South Parkissa. Ilmeisesti paparazzeja pitää lähteä pakoon aina Pohjoisnavalle saakka. Kyseinen Britney Spears -jakso esitetään Yhdysvalloissa ennakkotietojen mukaan tänä iltana.