StaraVideo 44 – Irina

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa tavataan Emma-gaalassa poptähti Irina, joka odottaa parhaillaan perheenlisäystä, mutta siitä huolimatta uskaltautuu kevään mittaan parin kuukauden kiertueelle. Irina kertoo odotuksestaan ja uransa jatkosuunnitelmista lapsen saannin jälkeen.

Parhaan naisartistin palkinnon ehdokkaana oleva Irina kertoo suuntaavansa jo syksyllä studioon työstämään seuraavaa albumiaan. Lastenlevyä ei välttämättä ole tulossa, mutta musiikkilinja voi hieman päivittyä seuraavalle levylle. Haastattelussa Irina muistelee myös upean viime vuoden kohokohtia keikkarintamalla ja levymyynnissä.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.

Uusimmat