Kapasiteettiyksikkö pullistelee kansilehdellään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymmenen vuotta ja viisi albumia tahkonnut Kapasiteettiyksikkö julkaisee KY-nimisen kokolemalevyn keskiviikkona 23. huhtikuuta. Levyn mukana toimitetaan huima 36 sivun kansilehtinen.

Levyn kappaleet ovat bändin valitsema kooste yhtyeen singleistä ja suosituimmista klubi- ja keikkabiiseistä. Levyllä kuullaan kolmen uutta kappaletta. Niistä kaksi on uunituoreita ja yksi ajalta ennen levysopimuksia.

Kapasiteettiyksikkö on tuttuun tapaan panostanut albumin kansitaiteeseen ja tällä kertaa lehtinen paisui siis 36 sivun paksuiseksi. Mukana on yli 700 valokuvaa yhtyeen uran varrelta.

– Saimme paljon valokuvia faneilta ja kaivoimme niitä omista arkistoista. Yhteensä selasimme läpi toistakymmentätuhatta valokuvaa joista parhaimmat on nyt valittu näihin kansiin, kansien suunnittelusta vastannut Tasis kertoo.

– Halusimme tehdä kunnon paketin sekä kuulijoita että itseämme varten. Tämä levy kokonaisuutena sitoo hyvin yhteen uramme ja siitä jäävät lukemattomat hyvät muistot, Andu sanoi.

Kapasiteettiyksikkö aloitti helmikuun alussa jäähyväiskiertueen joka jatkuu elokuulle asti. Kiertueella bändi esittää kappaleita kokoelmalevyltään.