Hayden Panettiere valistaa seksuaalisesta ahdistelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kilteimpiin supertähtiin lukeutuvat Heroes-sarjan tähti Hayden Panettiere on lupautunut mukaan kampanjaan, jossa valistetaan seksuaalisesta ahdistelusta työpaikoilla.

Haudanvakava Hayden Panettiere nähdään nettivideolla kertomassa kuinka tulee toimia, jos joutuu ahdistelun kohteeksi. Videon dialogi on kuitenkin hieman kevyempää tuotantoa, ja siinä viitataan muiden muassa Jessica Alban vartaloon, Bill Clintonin seksiskandaaliin ja Brad Pittin ja George Clooneyn vetovoimaan.

Katso Haydenin valistusvideo tästä tai artikkelin alta. Stara tapasi Hayden Panettieren viime kuussa Los Angelesissa. Lue haastattelu tästä! Hayden Panettiere on viime aikoina ollut aktiivisesti mukana myös muunlaisessa hyväntekeväisyydessä ja luontoaktivistina. Hän joutui viime vuonna jopa vaikeuksiin taistellessaan Japanissa valaidenpyytäjiä vastaan.

Uusimmat