Paris Hiltonin äiti saippuasarjan tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljonääriperijä Paris Hilton on maailmankuulu julkkis, mutta hänen Kathy-äitinsä on vähemmän tunnettu. Nyt myös äiti-Hilton aikoo ottaa osansa julkisuudesta, sillä hänet on kiinnitetty amerikkalaisen saippuasarjan tähdeksi.

Näyttelijänuralla siipiään kokeileva Kathy Hilton vierailee CBS-kanavalla esitettävässä Tunteita ja tuoksuja -saippiksessa. Hänen ei kuitenkaan tarvitse eläytyä toiseen roolihahmoon, sillä Hilton esittää sarjassa itseään.

Kyseinen jakso esitetään Yhdysvalloissa 13. toukokuuta. Siinä Kathy Hilton nähdään muotilehden kuvauksissa, jossa hän onnistuu suututtamaan kuvausryhmän ja lehden tiimin. Jakso esitetään tuoreeltaan, sillä se kuvattiin eilen, Yahoo News uutisoi.

Kyseessä ei ole Hiltonin televisiodebyytti, sillä hänet on nähty myös I Want To Be A Hilton -realitysarjassa, jota esitettiin vuonna 2005 NBC-kanavalla.