Anna Kournikova ei suostu naimaan latinohurmuria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tenniskaunotar Anna Kournikova ja latinopoppari Enrique Iglesias ovat seurustelleet jo usean vuoden ajan, mutta pariskunnan kihlaus on antanut odottaa. Nyt on selvinnyt, että asia on Enriquen mielestä ajankohtainen, mutta Annan mielestä ei.

Venäläissyntyinen entinen tennisammattilainen ei ole nimittäin vielä suostunut espanjalaisen laulajan kosintaan, vaikka Iglesias on pyytänyt Kournikovaa vaimokseen jo useita kertoja. Enrique kertoi asiasta perjantaina Dominikaanisessa Tasavallassa järjestetyssä konsertissa.

– Olen aina yrittänyt, mutta hän ei ole huomaavinaankaan, Enrique Iglesias valitteli lehdistötilaisuudessaan.

Aiemmin kuluneella viikolla Anna Kournikova kertoi People-lehdelle antamaassaan haastattelussa, ettei hän aio mennä koskaan naimisiin. Latinotähden kosinnat taitavat siis kaikua jatkossakin kuuroille korville.

Uusimmat