XL5 aikaistaa albuminsa julkaisua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paluuta tekevä 90-luvun poikabändi XL5 on päättänyt aikaistaa paluulevynsä julkaisua. Yhtyeen levy julkaistaan toukokuun puolenvälin sijaan digitaalisesti jo ensi maanantaina 5. toukokuuta, kun fyysinen julkaisu on kaupoissa 14. toukokuuta.

– Olemme viimeistelleet X-albumia koko kevään ja nyt kun se on valmis, emme malta odottaa toukokuun puolenvälin julkaisupäivää, yhtyeen basisti Tonza kertoo.

Levynjulkkarikeikka järjestetään 14. toukokuuta ravintola Luxissa Helsingissä, sitä odotellessa äxälfemmat fiilistelevät tuoretta listasijoitusta. Äskettäin XL5:n ja Elastisen yhteisbiisi Laatuaikaa debytoi korkeimpana uutena tulokkaana Suomen virallisen latauslistan sijalla 10.

– Luxin keikalle pääsee kaikki naispuoliset ilmaiseksi ja tulemme vetämään vanhojen hittien lisäksi hyvän kattauksen uusia biisejä, joten lavalla nähdään myös uudella hittisinkulla vieraileva Elastinen, kitaristi ja laulaja Pete fiilistelee.

X-albumi sisältää kymmenen uutta XL5-biisiä:

1. Ei Erota Koskaan
2. Tähtiä Silmissä
3. X
4. Helmikuun Tyttö
5. Paljon Kaunista Sanomatta Jää
6. Rikottu
7. Laatuaikaa (feat. Elastinen)
8. Love
9. Odotetaan
10. Tuulee

Uusimmat