Amy Winehousen Bond-urakka päättyi sekasotkuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Amy Winehouse on taas ulkona seuraavan James Bond -elokuvan tiimistä. Vielä muutama päivä sitten hänen kerrottiin palanneen leffan tunnusmusiikin pariin, mutta nyt projekti on hänen osaltaan jo toistamiseen ohi.

Tällä kertaa Quantum Of Solace -leffan tunnusmusiikin työstämisen kerrotaan kariutuneen Winehousen ja tuottaja Mark Ronsonin rajuun riitaan. Winehouse ja Ronson ovat tähän saakka tehneet kappaletta yhdessä, mutta nyt vuosia jatkunut menestyksekäs yhteistyö on päättynyt, The Sun uutisoi. Viime vuoden lokakuussa Winehouse sai kenkää Bond-projektista huumesekoilujensa takia.

Lehden mukaan riita alkoi siitä, kun Amy Winehouse haukkui kyseistä kappaletta roskaksi ja Mark Ronson puolestaan totesi Winehousen olevan nykykunnossaan kykenemätön studiotyöskentelyyn. Ronson etsii parhaillaan kappaleelleen toista esittäjää. Winehousen levy-yhtiön mukaan Ronsonin ja Amyn yhteistyö jatkuu.