Kelly Osbourne örvelsi kännissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen popparitytär Kelly Osbourne nähtiin eilen illalla Lontoossa kaatokunnossa. Mahiki-klubilla railakkaasti juhlinut neitokainen oli pukeutunut tapansa mukaisesti varsin ”mummomaisiin” vaateparsiin, kun hän hoiperteli pitkin jalkakäytävää.

Vahvasti juopunut 24-vuotias Kelly Osbourne joutui ottamaan tukea tiiliseinästä pysyäkseen pystyssä, eikä hän päässyt eteenpäin ennen kuin hänen henkilökohtainen avustajansa toimi Kellyn tukena. Lopulta avustaja sai kammettua sammumispisteessä olevan laulajan taksiin silminnäkijöiden ihmetellessä tilannetta.

Kellyllä oli takanaan pitkä juhlailta, joka alkoi Koko-klubilta, jossa poppari oli katsastamassa Lightspeed Champion -yhtyeen keikkaa. Kuvia tapahtumista löytyy esimerkiksi tästä!

Kellyllä on ollut aiemmin vakavia ongelmia päihteiden kanssa, sillä muutama vuosi sitten hän jäi koukkuun kipulääkkeisiin ja joutui sen johdosta vieroitushoitoon. Edellisen kerran hän oli vieroitushoidossa vielä viime vuodne lopulla.