Etelä-Suomeen uusi hiphop-festivaali

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poikkeuksellisen vilkkaan hiphop-kesän päättää uusi kaupunkifestivaali Blockfest, joka järjestetään Tampereella 16. elokuuta. Internetissä on parhaillaan käynnissä yleisöäänestys toivotuimmista artisteista.

Tapahtumapaikka toimivat Tampereen Pakkahuone ja Tulliklubi sekä Tullintorin lähistön ravintolat. Festivaalin onnistumiseen ei vaikuta säänvaihtelu, sillä pääestradit ovat sisätiloissa. Vuosittainen festivaali pyritään järjestämään joka vuosi suurempana.

Blockfestin esiintyjäkaarti sekä amerikkalainen päätähti ilmoitetaan toukokuun lopussa. Samalla julkaistaan festivaaliin liittyvä suomalaisten hiphop-artistien kärkinimien tähdittämä tuplalevy. Esimakuna tulevasta ensin ilmestyy Elastisen, Cheekin ja Lord Estin nimikkokappale.

Blockfestin tuottaa Syvällä Pelissä Media. Yhtiö julkaisee myös valtakunnallisessa jakelussa olevaa DVD-magazinea ja tuottaa vuosittain noin 80 klubitapahtumaa.