Eva Mendes nakuilee Voguessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten listalla jo vuosia ollut näyttelijä Eva Mendes nähdään nyt nakuilemassa valkokankaan sijaan muotilehden sivuilla.

Äskettäin huumevieroituksessakin ollut Eva Mendes poseeraa rohkeissa 50-luvun henkisissä kuvissa Vogue-lehden Italian painoksen tuoreessa numerossa. Tuoreissa taidekuvissa Mendes nähdään yläosattomissa muiden muassa design-tuolin metallirangan keskellä, lasipöydän alla ja näyttävässä korsetissa.

Lisäksi hän poseeraa saamassa rintahierontaa jaloilla ja lukuisissa muissa samanhenkisissä kuvissa. Katso Eva Mendesin kuvat tästä! Edellisen kerran Eva Mendes nakuili julkisesti PETA-eläinsuojelujärjestön kampanjan mainoksessa, jossa alaston tähti totesi olevansa mieluummin alasti kuin pukeutuvansa turkkiin. Mainos löytyy tästä.