Hollywood-tähti alasti eläinten puolesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Eva Mendes on toteuttanut taannoisen lupauksensa, jonka mukaan hän olisi valmis vaikka riisuutumaan julkisesti alasti, ettei eläinten tarvitsisi ”riisua” turkkejaan turhamaisten ihmisten vaatetukseen.

Mendes poseeraa alastomana PETA-eläinsuojelujärjestön uudessa kampanjassa, jonka sloganissa todetaan tähden olevan mieluummin alasti kuin pukeutuvan turkiksiin. Julisteessa alaston näyttelijä on kuvattu takaapäin.

– Haluan ihmisten tietävän, että heillä on vaihtoehtoja. Viattomien eläinten tappaminen ja niiden nahkaan pukeutuminen ei ole coolia. Kaikkien elämänmuotojen arvostaminen on coolia, Eva Mendes kertoi PETA:n haastattelussa.

Aina Mendes ei ole ollut yhtä tiukka turkisten suhteen. Hän on jopa julkisesti pitänyt sellaista yllään.– Muistan ensimmäisen ensi-iltani New Yorkissa. Minulla ei ollut takkia mukanani, joten stylistini lähetti minulle turkin, jota vielä pidin tuona iltana. Sitten PETA kirjoitti minulle kauniin kirjeen, jossa kerrottiin aiheesta. Olin niin otettu, että lupasin heille ja itselleni, että en enää koskaan pukeudu aitoon turkkiin.

Kyseisen kampanjan juliste löytyy tästä.