Rooli Johnny Deppin elokuvasta 60.000 eurolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Johnny Deppin fani on ostanut itsensä mukaan Deppin seuraavaan Public Enemies -elokuvaan. Mieshenkilö maksoi noin 60.000 euroa sivuroolista, jolla ei ole lainkaan puheosuutta.

Nimettömänä pysytellyt ostaja pääsee mukaan elokuvan kohtaukseen, jossa FBI yrittää saada kiinni Johnny Deppin esittämän pankkiryöstäjä John Dillingerin. Kohtaus kuvataan Chicagossa myöhemmin tässä kuussa, ja ostaja saa viettää samalla päivän kuvauspaikalla, The Sun kertoi.

Kyseessä oli CharityBuzz.com -verkkosivuston huutokauppa, jonka tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Robert F. Kennedyn nimeä kantavalle ihmisoikeusjärjestölle. Samassa huutokaupassa myydään edelleen muiden muassa kierrosta Täydelliset naiset -sarjan kuvauspaikalla sekä mahdollisuutta tavata Will Smith hänen uuden Hancock-elokuvansa kuvauspaikalla.