Onko Faryl Smith seuraava teinitähti? Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna Britain’s Got Talent -kilpailun voitti Paul Potts, joka yllätti kilpailun tuomariston lisäksi myös kymmenet miljoonat katsojat niin televisiossa kuin internetissäkin. Nyt Potts vaikuttaa saaneen manttelijperijän, kun vasta 12-vuotiaasta Faryl Smith esiintyi ohjelmassa.

Nuori neitokainen esitti kilpailun alkukarsinnoissa oopperakappaleen Ave Maria, ja mykisti Pottsin tyyliin sekä tuomariston että kotikatsomot. Ohjelman päätuomari Simon Cowell totesi tytön esityksen olleen vuoden paras koe-esiintyminen.

Ketteringistä kotoisin olevan Faryl Smithin äiti on kampaaja isä terveystarkastaja. Jo nyt brittimediat hehkuttavat nuorta tähteä ja suoitsuttavat hänen olevan selvä ennakkosuosikki koko kilpailun voittajaksi. Katso Farylin esiintyminen tästä tai artikkelin alta.