StaraVideo 51 – Panu Larnos

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa tavataan Million Miles -esikoisalbuminsa juuri julkaissut poppari Panu Larnos. Panu kertoo haastattelussa levyn tekemisestä, kesän suunnitelmistaan sekä suhtautumisestaan julkisuuteen.

Samalla Panu kertoo myös tuntemuksiaan siitä, että häneen liittyviin juttuihin otetaan usein mukaan myös tunnettu tyttöystävä Anna Abreu. Flunssasta haastatteluhetkellä kärsinyt Panu Larnos kertoo myös suhteestaan poptähden elämään.

Katso videopodcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Videopodcast-tarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.