Poptähti Lily Allen ilakoi yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen tunnetaan räväkkänä neitokaisena, joka ei juuri häpeile tempauksiaan. Viime kuussa hän esimerkiksi paljasti rintansa studioyleisölle televisio-ohjelman kuvauksissa.

Nyt hiuksensa blondiksi vaalentanut 23-vuotias poppari on bongattu viettämässä railakasta vapaapäivää yhdessä miesystävänsä kanssa Hotel du Cap Eden-Roc -hotellissa Rivieralla. Luksushotelli on monien julkkisten suosima lomanviettopaikka, jossa ovat kuherrelleet myös Tom Cruise ja Katie Holmes, Daily Mail kertoi.

Aluksi Lily Allenilla pysyivät vielä bikinit päällä, mutta vauhdin yltyessä yläosat saivat jäädä pois lukuisista silminnäkijöistä ja valokuvaajista huolimatta. Laulaja teki esimerkiksi näyttäviä uimahyppyjä ilman bikiniensä yläosia. Oma nakuilukaan ei neitokaiselle riittänyt, vaan hän yritti myöhemmin kiskoa myös miesystävänsä housuja alas.

Katso kuvat Allenin ilakoinnista tästä ja lisää kuvia tästä!