Poptähti Lily Allen paljasti rintansa studioyleisölle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen on jälleen yllättänyt studioyleisön paljastamalla rintansa oman televisio-ohjelmansa kuvauksissa. Laulaja-juontaja oli haastattelemassa Paddy McGuinnessia BBC3-kanavan Lily Allen And Friends -ohjelmaansa, kun hän yllättäen paljasti oikean rintansa.

Silminnäkijöiden mukaan Allen ulkoilutti rintaansa peräti kolmen minuutin ajan ennen kuin hän kätki varustuksensa taas toppinsa sisään.

– Lily ja Paddy istuivat sohvalla, kun hän pullautti ulos toisen rintansa. Kaikki studioyleisössä haukkoivat henkeään, kun Lily vain istui rauhallisena rinta paljaana. Paddy yritti tarttua rintaan ja vitsaili Lilyn kiusoittelevan häntä. Sitten Lily alkoi vielä leikitellä nänninsä kanssa. Hän esitteli rintaansa kolmen minuutin ajan. Se oli uskomatonta, Rob Difrancesco kertoi Daily Mail -lehdelle.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun räväkkä poptähti esitteli rintojaan televisiossa. Taannoin hän näytti visailuohjelman yleisölle kolmatta nänniään. Tapauksesta löytyy myös video, joka löytyy tästä.

Uusimmat