Jodie Fosterin pitkä lesbosuhde kariutui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jodie Foster on taas sinkku, kun hänen 15 vuotta kestänyt lesbosuhteensa elokuvatuottaja Cydney Bernardiin on kariutunut. Pariskunta vahvisti suhteensa julkisuudessa vasta viime joulukuussa.

Kumpikaan ei vahvistanut ”julkista salaisuutta” vuosiin, kunnes Hollywood Reporter -lehden järjestämässä Women in Entertainment -gaalassa puhunut Foster kiitti menestyksestään yllättäen myös Bernardia.

– Haluan kiittää minun kaunista Cydneyani, joka on pysynyt vierelläni läpi hyvien ja huonojen aikojen, tähti vahvisti asian.

Samalla Jodie Foster täytti toiveet, joita hänelle on annettu vuosien varrella kaapista tulemisen ja roolimallina toimimisen suhteen. Pariskunta on käytännössä kasvattanut kaksi Fosterin lasta, yhdeksänvuotiaan Charlesin ja kuusivuotiaan Kitian. Erosta uutisoi National Enquirer.