Jodie Foster vahvisti seurustelevansa naisen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jodie Foster on viimein vahvistanut tiedot, joita on kuiskittu elokuvamaailmassa jo vuosien ajan. Hän nimittäin tunnusti lesboutensa Hollywood Reporter -lehden järjestämässä gaalassa.

Women in Entertainment -tilaisuudessa palkittu näyttelijä antoi kunniaa saavutuksestaan ensimmäistä kertaa myös naispuoliselle elämänkumppanilleen Cydney Bernardille. He ovat eläneet yhdessä jo 15 vuoden ajan, mutta tähän saakka asiaa ei ole käsitelty julkisesti kovinkaan paljoa, eikä kumpikaan ole vahvistanut suhdetta aiemmin.

– Haluan kiittää minun kaunista Cydneyta, joka on pysynyt vierelläni läpi hyvien ja huonojen aikojen, tähti vahvisti asian.

Samalla Jodie Foster täytti toiveet, joita hänelle on annettu vuosien varrella kaapista tulemisen ja roolimallina toimimisen suhteen. Pariskunta on käytännössä kasvattanut kaksi Fosterin lasta, yhdeksänvuotiaan Charlesin ja kuusivuotiaan Kitian.