Elastinen erikoiskokoonpanolla Nosturissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syksymmällä Fintelligens-yhtyeensä kanssa paluun tekevä hiphop-tähti Elastinen keikkailee vielä alkavan kesän soolona. Ensi perjantaina 23. toukokuuta Elastinen nousee lavalle Nosturissa E.L.A. Band -erikoiskokoonpanolla.

Illan artisteina ovat Elastisen lisäksi myös Cheek ja Joniveli, ja miesten kanssa musisoi E.L.A. Band, johon kuuluvat nyt laulaja laulaja-kosketinsoittaja Osmo Ikonen, Sami Saaren basisti Esa Mäkynen, Jenni Vartiaisen rumpali Risto Rikala ja Sunrise Avenuen kitaravirtuoosi Riku Rajamaa.

Cheek julkaisee tänään uuden levynsä Kuka Sä Oot ja perjantaina juhlitaan samalla albumin julkaisua. Tuottaja ja muusikko Joniveli yhdistää liveshow’ssaan useita instrumentteja ja tekee livenä remixejä kappaleistaan. Joniveljen upouusi albumi Hallittu Kaaos julkaistiin myös tänään, joten perjantaina Nosturissa on luvassa suurehkot levynjulkaisujuhlat.