Stella teki kultaisen hattutempun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen popyhtye Stella on tehnyt hattutempun kolmella albumillaan, kun myös yhtyeen kolmas Löytäjä saa pitää -albumi on myynyt edeltäjiensä tavoin kultalevyyn oikeuttavat 15.000 kappaletta.

Uuden albumin päätuottajina toimivat Stellan Janne Sivonen sekä Heikki Marttila, ja levyn ovat äänittäneet ja miksanneet Arttu Peljo sekä Jyrki Tuovinen. Stella on julkaissut aiemmin kaksi albumia, Kuuntelija vuonna 2004 ja Pelkääjän paikalla vuonna 2006. Stellan hittejä ovat olleet esimerkiksi Piste, Aamun kuiskaus, Totuuden henki ja Lumottu.

Stella on parhaillaan laajalla kiertueella. Tulevana viikonloppuna bändi soittaa kaksi konserttia Joensuun kaupunginorkesterin kanssa Carelia-salissa Joensuussa. Stara tapasi Stellan Marjan ja Jannen äskettäin Tampereella. Yhtyeen haastattelun voi katsoa videona tästä ja tästä!