StaraVideo 48 – Stella (osa 1/2)

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa jutustellaan Stella-yhtyeen Marjan ja Jannen kanssa hieman ennen yhtyeen loppuunmyytyä keikkaa Tampereella. Parin viime vuoden aikana suomalaisen popmaailman kärkikaartiin nousseen yhtyeen jäsenet kertovat Stellan kuulumisia sekä valottavat hieman myös yhtyeen musiikillista linjaa.

Samalla sivutaan myös taannoisen Idols-kisan ja Piste-kappaleen sekä internetin merkitystä yhtyeen läpimurtoon. Jo kuusi vuotta kasassa ollut yhtye on ehtinyt uralla nähdä myös muuta kuin menestystä. Katso yhtyeen kuulumiset tästä videopodcastista. Tämä on ensimmäinen kahdesta Stella-jaksosta.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.

Uusimmat