StaraVideo 50 – Stella (osa 2/2)

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa jutustellaan Stella-yhtyeen Marjan ja Jannen kanssa hieman ennen yhtyeen loppuunmyytyä keikkaa Tampereella. Parin viime vuoden aikana suomalaisen popmaailman kärkikaartiin nousseen yhtyeen jäsenet kertovat yhtyeen musiikillisesta linjasta ja musiikillisista vaikutteistaan.

Janne ja Marja kertovat myös kolmannen albuminsa, Löytäjä saa pitää, tekemisestä ja levynteon roolijaostaan. Katso yhtyeen kuulumiset tästä videopodcastista. Tämä on toinen kahdesta Stella-jaksosta.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.