Ari Koivunen haukutaan hiphop-levyllä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden Idols-voittaja Ari Koivunen pääsi tänään julkaistulle suomalaisen hiphopin Syvällä Pelissä -tuplalevylle. Koivunen ei välttämättä ole kunnianosoituksesta innoissaan

Koivunen on ollut otsikoissa haukkumalla legendaarisen Remu Aaltosen taidot, kilpakumppaninsa Anna Abreun kappaleet sekä ”kuulematta pa**aa” olevan hiphop-musiikin. Lehtiartikkelit tulevat ja menevät, mutta esimerkiksi Kapasiteettiyksikössä vaikuttava Uniikki kuittaa Koivusen kommentit tallentamalla mielipiteensä pysyvästi CD-levylle.

Syvällä Pelissä -albumin kakkosraidalla Vaik mitä tekis Uniikki toteaa esimerkiksi olevansa idoli siinä missä Koivunenkin, mutta sillä erolla, että ”tekee parempaa musiikkia, eikä näytä pikkumuijalta”. Viestin välittäminen musiikin avulla on yleistä hiphop-musiikissa.

Syvällä Pelissä -kokoelma sisältää 29 kappaletta, joiden joukosta löytyy myös muiden muassa Elastisen, Cheekin ja Lord Estin nimikkosävelmä sekä Pikku G:n comeback. Pikku G, eli Henri Vähäkainu, riimitteli nyt Gee-taiteilijanimellä.