Beyonce juhannuksena Suomeen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin r&b-tähtiin lukeutuva Beyonce Knowles saattaa saapua juhannuksena vierailulle Suomeen, kun hänen miehensä Jay-Z konsertoi Porin RMJ-festivaalin pääesiintyjänä.

Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Carter, on toimittanut tapahtuman järjestäjille paksun 34 sivuisen raiderin, eli vaatimuslistan. Listan mukaan tilavaan pukuhuoneeseen halutaan perinteisten peilien ja pyyhkeiden lisäksi muiden muassa kanaa, salaattia ja kevytkolaa.

Raiderin perusteella festivaalin takahuoneessa tulee vierailemaan myös naisihmisiä, joten Beyoncen saapuminen voi olla tosiasia.

Lisäksi tähtiartisti vaati alunperin itselleen kymmenen poliisiauton saattuetta, mutta hänelle ilmoitettiin, että moinen on Suomessa tarpeetonta. Pori Jazzin aikaan Porissa ovat jopa pyöräilleet ilman turvamiehiä muiden muassa Phil Collins ja monet muut supertähdet.