StaraVideo 54 – Palms Palace avajaiset

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa päästään mukaan Hollywoodin pintajulkkisten juhlatunnelmiin, kun he suuntasivat Las Vegasin Palms Place Hotel & Span avajaisiin.

Tunnelmistaan kertovat haastattelussa muiden muassa poppari-näyttelijä Jessica Simpson, dj-rokkari Pete Wentz, näyttelijä Ian Ziering, laulaja LaToya Jackson ja Linda Hogan. Samalla päästään aistimaan myös klubin puolen tunnelmia, kun dj-pömpelissä häärii Pete Wentz ja vaimo Ashlee Simpson fiilistelee sivusta.

Katso videopodcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Videopodcast-tarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.