StaraVideo 60 – Paula Koivuniemi

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa tavataan Provinssirockin backstagella suomalaisen kevyen musiikin todellinen supertähti Paula Koivuniemi. Paula on viihtynyt keikkalavoilla jo 40 vuoden ajan, ja haastattelussa ikinuori artisti kertoo tunnelmistaan festarikeikoilla sekä valottaa myös tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Paula hurmasi kymmentuhatpäisen yleisön Aikuinen nainen -klassikollaan, mutta mitä hän itse tuumasi tuosta jättimäisestä sekakuorosta. Se selviää tästä videosta!

Katso videopodcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Videopodcast-tarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.