Hiphop-tähti Snoop Dogg konsertoi elokuussa Helsingissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu hiphop-tähti Snoop Dogg konsertoi Suomessa jälleen elokuussa. Viime vuoden maaliskuussa edellisen kerran Helsingissä vieraillut tähti nousee Staran juuri saamien tietojen mukaan Helsingin Jäähallin lavalle 28. elokuuta.

Tänä kesänä Snoop Dogg keikkailee pääasiassa Yhdysvalloissa, mutta elokuun lopussa hän suuntaa myös euroopankiertueelle. Suomen lisäksi luvassa on alustavasti konsertit ainakin Latviassa, Liettuassa, Virossa, Ruotsissa sekä monissa muissa Euroopan maissa. Turnee päättyy Hollantiin 21. syyskuuta.

Edellisen Suomen keikan jälkeen P.Diddyn ja Snoopin yhteinen kiertue ajautui ongelmiin, kun Snoopia ei päästetty lainkaan Britanniaan. Sittemmin hiphop-tähti on saanut jälleen luvan astua jalallaan saarivaltioon. Katso kuvagalleria Snoop Doggin ja P. Diddyn edellisestä Suomen konsertista tästä!