Supermalli Gisele Bundchen nakuilee, katso kuvat ja video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Gisele Bundchen poseeraa miestenlehti GQ:n kannessa ja sisäsivuilla paljastavissa, mutta tyylikkäissä kuvissa. Perinteisten yläosattomien kuvien lisäksi hänet nähdään nyt myös alaosattomissa, mutta intiimit ruumiinosat on luonnollisesti peitetty.

Katso kuvat tästä tai lehden omilta verkkosivuilta. GQ-lehden sivuilta löytyy kuvien lisäksi myös video kyseisestä kuvaussessiosta.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin yli 20 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona. Gisele on myös näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.