Jay-Z valloitti yleisön Porissa – missä Beyonce?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin hiphop-artisteihin lukeutuva monitoimimies Jay-Z esiintyi lauantai-iltana RMJ-festivaalin pääesiintyjänä. Tapahtuma veti odotettua vähemmän kävijöitä, mutta Jay-Z tarjoili varsin onnistuneen show’n.

Supertähti sai valmistautua esiintymiseensä rauhassa, sillä tunteja ennen esitystä koko päälavan backstage suljettiin ulkopuolisilta. Tästä syystä jäi myös epäselväksi oliko artistilla mukanaan vaimonsa, supertähti Beyonce Knowles. Beyoncella on parhaillaan keikkatauko, joten ainakin sen perusteella Suomen vierailu olisi ollut mahdollinen. R&b-tähdestä ei kuitenkaan tehty paikalla varmoja havaintoja.

Show sisälsi paljon tuttuja hittikappaleita ja luonnollisesti myös Jay-Z:n ja Rihannan Umbrella-hittikappaleen. Esiintymisensä aikana Jay-Z esitti myös poliittisia mielipiteitään osoittamalla tukensa Barack Obamalle Yhdysvaltojen seuraaviin presidentivaaleihin liittyen. Istuva presidentti George W. Bush sai puolestaan haukkuja Porin valoisassa juhannusillassa.