Lapsitähti: Michael Jackson ei ollut raiskaajani!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson kävi muutama vuosi sitten läpi raskaan oikeudenkäynnin, jossa häntä syytettiin lapsiinsekaantumisesta. Yksi hänen väitetyistä uhreistaan oli lapsitähti Corey Feldman, joka muistetaan muiden muassa Stand By Me – Viimeinen kesä sekä The Lost Boys -elokuvien tähtenä.

Feldman tiedettiin jo tuolloin poptähden hyväksi ystäväksi ja Corey myönsi samoihin aikoihin lehtihaastattelussaan, että Jackson oli näyttänyt hänelle alastonkuvia sukupuolitauteja käsittelevästä kirjasta. Näin myös Feldman liitettiin mukaan Jacksonin väitettyihin uhreihin oikeudenkäynnissä.

Asia sai uuden käänteen aiemmin tässä kuussa, kun nykyisin The Two Coreys -realitysarjan tähtenä toimiva Corey Feldman paljasti joutuneensa myös raiskatuksi teini-ikäisenä. Hänen aikaisempien lausuntojensa takia Michael Jacksonin oletettiin olevan hyväksikäytön takana, mutta nyt Feldman on kumonnut villit huhut ilmoittamalla, ettei Jackolla ollut mitään osuutta tapaukseen.

– Ihmiset voivat sanoa mitä vain, mutta se ei ollut Michael. Meillä on ollut omat riitamme, mutta tämä ei kuulu niihin. Tekijä oli oma avustajani. Olin silloin vielä neitsyt, enkä ollut harrastanut seksiä edes tyttöjen kanssa. Se oli minulle varsin hämmentävää, Corey Feldman kertoi GQ-lehdelle.

Michael Jackson vapautettiin 13.6.2005 päättyneessä oikeudenkäynnissä kaikista syytteistä. Vakavin syytekohta oli 13-vuotiaan pojan hyväksikäyttö Jacksonin Neverland-tilalla vuonna 2003. Jos Jacko olisi todettu syylliseksi, olisi hänet voitu passittaa jopa 20-vuodeksi tiilenpäitä lukemaan. Yhteensä syytekohtia oli kymmenen.