Negative mukana Finnairin epäonnen lennolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisyhtye Negative oli eilen mukana Finnairin lennolla Helsingistä Rovaniemelle, kun lento jouduttiin käännyttämään peräti kaksi kertaa takaisin Helsinkiin.

Normaalisti hieman yli tunnin lentoon kului eilen neljä tuntia ja sinä aikana konetta jouduttiin vaihtamaan kaksi kertaa. Viivytyksen takia Negative oli joutua perumaan keikkansa Rovaniemellä järjestettävässä Simerockissa, jonne yhtye oli matkalla esiintymään.

Lentokoneissa havaittiin lennon aikana ongelmia starttimoottoreissa, minkä johdosta moottoreita ei olisi saatu Rovaniemellä enää käyntiin. Tästä syystä koneet ja sata matkustajaa joutuivat kahdella ensimmäisellä yrityksellä palaamaan Helsinkiin, jossa on lähin ulkoinen starttimoottori.

Vasta kolmas kone oli kunnossa ja matkustajat pääsivät määränpäähänsä ja Negative keikalleen. Yhtyeen mukanaolosta kertoi Iltalehti.