Tammerkosken Sillalla juhli ennätysyleisö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestetty Tammerkosken Sillalla -tapahtuma keräsi tänä vuonna ennätysyleisön. Keskustorin juhlateltassa vieraili yhdeksän päivän aikana yhteensä 30.000 asiakasta ja koko festivaalialueella tapahtuman aikana noin 65.000 ihmistä.

Erityisen suosittua oli päivällä järjestetty ilmaisohjelma, joka keräsi Keskustorin teltalle yhteensä 18.000 katsojaa. Suuren suosion saavuttivat kaksi lapsiperheille suunnattua teemapäivää sekä nuorisopäivän ilmaiskonsertti, jossa nähtiin Nika, Lord Est ja Elastinen. Perinteiset yhteislaulutilaisuudet sekä senioripäivä täyttivät teltan ääriään myöten. Pidettyjä olivat myös uutuudet Club For Five sekä Sorin sirkuksen kesäshow.

Juhlateltan illat saivat aikaisempien vuosien tapaan juhlaväen liikkeelle. Tänä vuonna iltakonserteissa oli yhteensä noin 12 000 asiakasta. Loppuunmyytyjä konsertteja oli kolme: Anna Eriksson, Menneisyyden vangit ja Popeda. Ensi vuonna Tammerkosken sillalla -tapahtuma järjestetään perinteiseen tapaan 26.6. – 4.7.2009.