Johanna Tukiainen puhui taas höpöjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssija Johanna Tukiainen on jälleen puhunut julkisesti höpöjä. Sunnuntaisuomalainen-lehti kirjoitti taannoin Tukiaisen saaneen vuoden 1997 ylioppilaskirjoituksissa neljä ällää, mutta pian MTV3:n Viihdeuutiset selvitti, ettei hänen ylioppilastodistuksessaan ollut lainkaan laudatureja.

Nyt Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan olleensa vuonna 2005 mukana hulppeissa julkkisbileissä, joissa hän tutustui kuuluisaan newyorkilaiseen manageriin. Kyseinen manageri on Tukiaisen mukaan ollut sekä P. Diddyn että Puff Daddyn managerina. Kyseiset taiteilijanimet tarkoittavat kuitenkin samaa artistia.

– Tämä New Yorkista kotoisin oleva manageri Sia toimii myös monien muiden amerikkalaisten tähtien managerina, kuten Puff Daddyn ja P. Diddyn. Hän muisti Dollsit jo parin vuoden takaa, kun olimme esiintymässä Stockholm Clubissa yhdessä kuuden tanssijamme kanssa Puff Daddyn juhlissa, Tukiainen kirjoittaa.

Kyseisen blogikirjoituksen otsikkona on raflaavasti ”Marika Fingerroos valehtelee!” ja siinä Tukiainen kiistää kysyneensä Fingerroosilta neuvoja julkisuuteen pääsemiseksi. Kirjoituksessaan Tukiainen vilauttaa myös mahdollisuutta lähteä Suomesta, mutta sitä suomalaiset saavat ilmeisesti vielä odottaa.

– Jotkut ihmiset ovat sanoneet minulle, että pitäisi kuulemma värjätä tukka ruskeaksi ja leikata se lyhyeksi, muuttaa nimeä ja henkilöllisyys ja muuttaa pois maasta. Kyllä minä sellaisenkin tempun osaan tehdä, mutta en näe mitään syytä sille.