Supertähtien henkilötietoja vääriin käsiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen viranomaiset ovat ilmoittaneet, että lukuisten supertähtien ja tunnettujen poliitikkojen henkilötietoja on päätynyt vääriin käsiin. Heidän joukossaan ovat muiden muassa r&b-tähti Beyonce Knowles, jo edesmennyt Anna Nicole Smith ja peräti presidenttiehdokkaat John McCain ja Barack Obama.

Julkkisten henkilötietoja on mahdollisesti päätynyt myös rikollisille, jotka voivat pyrkiä käyttämään niitä laittomiin tarkoituksiin. Yhdysvaltojen hallitus on nyt käynnistänyt tutkimukset, joiden on määrä selvittää kuinka monen tähden tietoihin on päästy käsiksi, StarPulse uutisoi.

Tähän mennessä viranomaiset ovat tutkineet 150 julkkiksen tiedot ja heistä peräti 127:n yksityisiä henkilötietoja on urkittu luvattomasti. Beyonce Knowlesin henkilötietoja on haettu yli sata kertaa. Yhdysvaltojen puolustusministeri Condoleezza Rice on esittänyt julkisen pahoittelunsa tapahtuneesta.