Sarah Silvermanin pilailuvideo pääsi Emmy-ehdokkaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiomaailman Oscarit, eli Emmy-pystit, jaetaan jälleen 21. syyskuuta. Palkintogaalan ehdokaslistalla on mukana myös yksi todellinen yllättäjä, kun mukaan on valittu myös Jimmy Kimmel Live! -ohjelmaan tehty pilailuvideo.

Televisiotähti-koomikko Sarah Silverman erosi miesystävästään Jimmy Kimmelistä vain hetki sitten, mutta torstaina hän sai himoitun Emmy-ehdokkuuden ex-mieheensä liittyvästä videosta. Silverman työsti yhdessä näyttelijä Matt Damonin kanssa taannoin I’m Fu**ing Matt Damon -nimisen pilailupätkän, joka esitettiin yllätyksenä Kimmelin ohjelmassa.

Videolla Silverman pilailee pettävänsä miestään Matt Damonin kanssa. Kimmel teki myöhemmin videoon oman vastauksensa I’m Fu**ing Ben Affleck, jossa hän esiintyi lukuisten supertähtien kanssa. Silvermanin ja Damonin video on ehdolla Emmy-pystin saajaksi parhaan musiikin ja sanoituksen sarjassa.