Supertähdet iskivät takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme pari viikkoa sitten kuinka suositun Jimmy Kimmel -ohjelman isäntä kuittailee jokaisessa lähetyksessään näyttelijä Matt Damonille, ja kuinka Damon ja Kimmelin tyttöystävä kostivat kuittailun tekemällä I’m Fu*king Matt Damon -videon.

Nyt tuon hauskan videon on nähnyt jo yli kahdeksan miljoonaa ihmistä, ja Jimmy Kimmel päätti tehdä vastaiskun yhdessä julkkisystäviensä kanssa. Viime viikolla Kimmel esitti ohjelmassaan vastaavan videon I’m Fu*king Ben Affleck, jolla nähdään todella nimekäs joukko supertähtiä.

Kimmelin ja Affleckin poikarakkautta ovat julistamassa muiden muassa Brad Pitt, Harrison Ford, Cameron Diaz, Christina Applegate, Joan Jett, Macy Gray, Robin Williams, Don Cheadle, Huey Lewis, Josh Groban, Rebecca Romijn, McLovin ja monta muuta tähteä. Katso video tästä tai artikkelin alta!

PS: Tämä on Staran 8.000 artikkeli! Arkisto sisältää siis nyt 8.000 artikkelia vuodesta 2003 lähtien, ja Suomen suurin viihdealan juttuarkisto on kaikkien vapaasti käytettävissä.