Aviomies leikkasi Eva Longorian polkkatukan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehtien palstoilla kohuttiin viime viikolla Täydelliset naiset -sarjan tähden uudesta hiustyylistä. Nyt on selvinnyt, että Eva Longoria luottaa miehensä Tony Parkerin makuun niin paljon, että antoi tämän leikata maailman seuratuimpiin kuuluvan hiuspehkon.

– Tony leikkasi hiukseni. No, kampaajani Ken Pavex siisti sen. Tony on halunnut jo pitkään, että leikkaan hiukseni. Ken tuli paikalle ja valmisteli kaiken Tonya varten ja pyysi häntä leikkaamaan hiuksistani ensimmäisen osan. Tony leikkasi noin puolet ja Ken loput, Eva Longoria kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Supertähden uusi tyyli ei saanut maailmalla kovin suurta kiitosta. Esimerkiksi monet muotijulkaisut ja äänestykset tyrmäsivät tyylin täysin. Samaan aikaan Longoria on joutunut myös lihottamaan itseään Täydelliset naiset -sarjan seuraavaan tuotantokautta varten.